De praktijk

De praktijk bestaat dit jaar 20 jaar en werd recent helemaal gerenoveerd. Bij oog en ooglid-specialisten onderzoeken we patiënten van alle leeftijden voor elk oogprobleem. We beschikken over moderne uitrusting en passen actuele technieken toe. Wij kunnen zowel uw bril aanpassen als een minder voorkomende oogaandoening opsporen en behandelen. Ook kunt u bij ons terecht met uw vragen over esthetiek van de oogcontour: wij adviseren u graag en zijn uitgerust om diverse behandelingen in de praktijk uit te voeren. Oogoperaties worden altijd in het ziekenhuis uitgevoerd.

Ontvangst

Bij oog & ooglid-specialisten wordt u ontvangen in een rustgevend kader. Er staat een deskundig en enthousiast team klaar om u te helpen; uw telefoontjes worden snel beantwoord, u kunt op een redelijke termijn een afspraak maken en u zult steeds op een warme en persoonlijke manier ontvangen en behandeld worden. We geven correcte en uitvoerige informatie: elke behandeling wordt op voorhand zo goed mogelijk uitgelegd.

Zorgnetwerk

De dokters van ons team zijn eveneens werkzaam in de GZA ziekenhuizen te Antwerpen. Zoals in onze praktijk wordt u ook daar omringd door de beste zorgen. Onze jarenlange chirurgische ervaring staat garant voor kwaliteitsvolle behandelingen.
Voor minder voorkomende ingrepen zoals aan het netvlies of de oogspieren zullen we voor u een afspraak regelen bij gespecialiseerde collega’s binnen ons ziekenhuisnetwerk.

Voor informatie met betrekking tot veelvoorkomende oogaandoeningen verwijzen we u naar oogartsen.nl